Suomen osakesäästäjät logo

 

Suomen Osakesäästäjien edut

Suomen Osakesäästäjien jäsenenä saat Danske Bankista käyttöösi runsaasti rahanarvoisia etuja paitsi sijoittamiseen, myös laina-asioihin. Sijoittajana käyt kauppaa Danske Bankissa alennetuin hinnoin ja lisäksi kaupankäyntipalvelu ja osakkeiden säilytys on maksuton.

Danske Bank on Sijoittaja.fi:n välittäjävertailussa Helsingin pörssin halvin osakevälittäjä Suomen Osakesäästäjien jäsenille tarjoamallaan etuhinnastolla (Sijoittaja.fi:n välittäjävertailu 2023). Vertailussa oli mukana 8 Suomessa toimivaa osakevälittäjää ja pankkia.

Uudelle asiakkaalle Suomen Osakesäästäjien jäsenyys jopa kahdeksi vuodeksi!

Danske Bank maksaa uusille vuonna 2024 Osakesäästäjien jäsenedun käyttöön ottaneille asiakkaille Suomen Osakesäästäjien jäsenyyden vuodeksi 2025 (arvo 38 euroa).

Jos avaat sijoituspalvelun (esim. Danske Kaupankäynti Online) ja teet vähintään 5 toteutunutta sijoitustoimeksiantoa vuoden aikana, maksaa Danske Bank myös vuoden 2026 jäsenyytesi.

Suomen Osakesäästäjien jäsenille
Danske Premium -palvelu puoleen hintaan,
vain 6,25 euroa/kk

Danske Premium -asiakkaalle osakkeiden siirto Danske Bankiin nyt 0 euroa!

Tutustu tarjoukseen ja Danske Premium -asiakkuuden etuihin ja ehtoihin:

Danske Premium

Suomen Osakesäästäjien sijoittamisen edut Danske Bankissa

Alennetut kaupankäyntipalkkiot

Kaupankäyntipalkkiosi on enintään 0,12 %/min. 5€, sekä kotimaisilla että ulkomaisilla osakkeilla ja ETF:llä Danske Kaupankäynti Online -palvelussa. Etu koskee myös osakesäästötiliä.

Maksuton osake- ja ETF-säilytys kotimaassa ja ulkomailla

Etu koskee Danske Kaupankäynti Online -palvelua ja osakesäästötiliä – säästä jopa 4 €/kk.

Maksuton Reaaliaikapalvelu

Reaaliaikaiset pohjoismaiset pörssikurssit ja reaaliaikaiset Kauppalehden uutiset.
Lue lisää: Reaaliaikapalvelu.

Varainhoidosta ja sijoitusneuvonnasta 10 % alennus

Saat 10 % alennuksen sekä Danske Varainhoidon varainhoitopalkkioista että Danske Sijoitusneuvonnan neuvontapalkkioista.

Salkkulimiitti - joustava rahoitusratkaisu sijoittajalle*

Sinulta ei peritä salkkulimiitin vuosipalkkiota sopimuksen ensimmäiseltä kahdelta vuodelta. *Edellyttää Private Banking -asiakkuutta.

Maksuton tili ja verkkopankkitunnukset sijoitusten hoitamista varten

Ota edut käyttöön

Etujen käyttöönotto tapahtuu kolmessa vaiheessa

  1. Rekisteröidy Danske Bankin asiakkaaksi
  2. Avaa Danske Kaupankäynti Online -palvelu
  3. Kerro meille Suomen Osakesäästäjien jäsennumerosi (löydät jäsennumerosi Viisas Raha -lehden takakannen osoitekentästä tai voit pyytää sen sähköpostitse osoitteesta toimisto@osakeliitto.fi).

Asiakkaaksi tuleminen onnistuu helposti verkossa, eikä vaadi sinulta erillistä konttorilla käyntiä. Rekisteröintiä varten tarvitset suomalaiset pankkitunnukset ja matkapuhelinnumeron.

Edut lainoista ja päivittäispalveluista

Asuntolaina ilman kuluja

Sinulta ei peritä asuntolainan toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota. Normaali asuntolainan toimitusmaksu ja järjestelypalkkio on 0,60% lainan pääomasta, aina kuitenkin vähintään 300€.

Asuntolaina sijoitusasunnon ostoon ilman kuluja

Sinulta ei peritä sijoituslainan toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota. Normaali lainan toimitusmaksu ja järjestelypalkkio on 0,60% lainan pääomasta, aina kuitenkin vähintään 300 euroa.

Lyhennysvapaa maksutta

4-12 kk lyhennysvapaat ilman toimituskuluja – säästä 200 € joka kerta.

Päivittäispalvelut jopa 50% edullisemmin

Saat 50 % alennuksen Danske Platinum Plus -päivittäispalvelupaketin kuukausimaksuista ja Mastercard Platinum -luottokortin vuosimaksusta.

Laina- ja lyhennysvapaaedut koskevat 1.11.2019 alkaen myönnettyjä lainoja. Huom! Kirjoita Suomen Osakesäästäjien jäsennumerosi lainahakemuksen tekstikenttään, jotta saamme etusi huomioitua lainatarjouksessa.

Tämä ei ole pankin tarjous. Lainan ehdoista sovitaan henkilökohtaisesti. Lainan, luottokortin ja lyhennysvapaiden myöntäminen edellyttävät aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä ja positiivisesta luottotietorekisteristä.

Hae lainaa

Esimerkki asuntolainasta: Jos asiakas ottaa 170 000 euron asuntolainan, jossa laina-aika olisi 25 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk euribor-korkoa, lainan kokonaiskorko olisi 4,472 % (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 4,654 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä on 286 394,69 euroa, sis. järjestelypalkkion 1 020 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksun 2,70 euroa/maksuerä. Maksuerien lukumäärä on 300 kpl. Esimerkki laskettu 03.06.2024 korkotiedoilla.

Mastercard Platinum Credit / Debit luoton korko on 3 kuukauden euribor lisättynä 9 prosenttiyksiköllä. Luottokortin todellinen vuosikorko on 17,7 % laskettuna 4 000 euron luotolle (03.06.2024). Arvioitu maksettavaksi tuleva luoton kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 4 359,51 euroa laskettuna 4 000 euron luotolle (03.06.2024). Arvioitu maksettavaksi tulevan luoton kokonaismäärä ja todellinen vuosikorko on laskettu olettaen, että luottoaika on yksi vuosi ja luotto on nostettu kokonaan, luoton korko on 12,8 % sekä vuosittainen korttimaksu 76 euroa pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Korko muuttuu kolmen kuukauden välein maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun ensimmäisen pankkipäivän viitekoron mukaisesti. Kortin myöntäminen edellyttää, että luoton myöntämisen ehdot ovat täyttyneet. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä ja positiivisesta luottotietorekisteristä. Luoton myöntää Danske Bank A/S, Suomen sivuliike.

Kysymyksiä ja vastauksia


Esimerkki asuntolainasta: Jos asiakas ottaa 170 000 euron asuntolainan, jossa laina-aika olisi 25 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk euribor-korkoa, lainan kokonaiskorko olisi 4,472 % (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 4,654 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä on 286 394,69 euroa, sis. järjestelypalkkion 1 020 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksun 2,70 euroa/maksuerä. Maksuerien lukumäärä on 300 kpl. Esimerkki laskettu 03.06.2024 korkotiedoilla.

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.