Osakkeet

Osakesijoittajana saat tuottoa osingoista ja osakkeen arvonnoususta. Osakkeille on tyypillistä voimakas kurssien nouseminen ja laskeminen. Sijoittamalla osakkeisiin voit tavoitella sijoituksillesi korkosijoituksia korkeampaa tuottoa pitkällä aikavälillä.

Mikä on osake?

Osake on osaomistus yrityksestä. Ostaessasi osakkeita ostat osan yhtiötä ja olet esimerkiksi oikeutettu yhtiön maksamiin osinkoihin ja äänestämään yhtiökokouksissa.

Millaisia riskejä osakesijoittamiseen liittyy?

 Korkeamman tuoton tavoittelu tarkoittaa myös korkeampaa riskiä. Osakesijoittamisen riskit liittyvät osakemarkkinoiden kehitykseen ja yhtiön liiketoiminnan menestykseen. Ulkomaisiin osakesijoituksiin saattaa sisältyä valuuttakurssiriski.

Hyödyt

  • Edullista osakekauppaa globaalistivälityspalkkiot alkaen 2 €. Välityspalkkiomme ovat samat kaikille 25 kaupankäynnin kohteena olevalle markkinalle*. 
  • Tehokas ja luotettava kaupankäyntijärjestelmä – toteutamme kaikki toimeksiannot Smart Order Routing palvelullamme etsien eri markkinoilta asiakkaillemme aina parhaan hinnan. 
  • Kattavat markkinainformaatio, uutis- ja analyysipalvelut sekä analyysityökalut saatavilla. Monipuolisilla Sijoittajan lisäpalveluilla voit räätälöidä kaupankäyntipalvelusi juuri omia tarpeitasi vastaavaksi sijoituspäätösten tekemiseksi.

Aloita sijoittaminen

Kun sijoitat kanssamme, sinulla on vapaus valita juuri itsellesi sopivat palvelut. Voit joko sijoittaa itse, asiantuntijoiden neuvonnan pohjalta tai antaa varallisuutesi asiantuntijoiden hoidettavaksi.

Tutustu vaihtoehtoihin

Voit myös soittaa 0200 2580 ma–pe 8-16 (pvm/mpm).

Tämä ei ole täydellinen kuvaus osakesijoituksista. Tutustu sijoituskohteiden ominaisuuksiin ja verotukseen tarkemmin ennen sijoituspäätösten tekemistä.

*Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, USA, Saksa, Iso-Britannia, Ranska, Italia, Sveitsi, Kanada, Alankomaat, Belgia, Espanja, Irlanti, Portugali, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Tsekki, Unkari, Meksiko

Aloita sijoittaminen