Taloudellinen mielenrauha

Me Danske Bankissa uskomme, että kaikilla suomalaisilla on oikeus taloudelliseen mielenrauhaan. Raha tai vauraus ei automaattisesti tuo onnea, mutta se tarjoaa taloudellista mielenrauhaa ja taloudellista itsenäisyyttä varsinkin epävarmoina aikoina.

Haluamme tarjota suomalaisille välineitä ja itsevarmuutta taloudellisen mielenrauhan löytämiseen, ja herätellä suomalaiset ottamaan oman taloutensa yhä aktiivisemmin omiin käsiinsä.
Työmme lähtökohta on jo vuodesta 2018 tehty Taloudellinen mielenrauha -tutkimus, jonka mukaan joka kolmas suomalainen on viikoittain huolissaan rahojensa riittävyydestä ja lähes puolet suomalaista ei usko mahdollisuuksiinsa vaurastua.

Kaisa Kivipelto ja Jasmin Hamid

Taloudellinen mielenrauha -podcast

Supersuosittua Taloudellinen mielenrauha -podcastia luotsaavat sijoitusbloggari Jasmin Hamid ja Danske Bankin sijoittamisen huippuasiantuntija Kaisa Kivipelto.

Kuuntele podcastia Spotifyssä

Mietityttävätkö talouteen liittyvät asiat?

Olemme koonneet asiakkaillemme neuvoja, joilla voit pitää huolta omasta
taloudellisesta mielenrauhastasi.

Lue neuvot Mitä tehdä asuntolainalle?

Lasikatto lompakossa – mitä sen murtaminen vaatii?

Suomen Ekonomien erityisasiantuntija Kosti Hyyppä ja Danske Bankin senioristrategi Kaisa Kivipelto murtavat lasikattoja Sami Kurosen johdolla.

Lasikatto lompakossa

Heitetäänkö taloyhtiössäsi kymppitonneja taivaan tuuliin?

Remonteissa kannattaa huomioida energiatehokkuus.

Katso, kuinka voit huolehtia asuntosi arvosta

Taloudellinen mielenrauha -raportit

Olemme kysyneet suomalaisilta vuosittain, millaisena heidän oma taloudellinen tilanteensa ja sen tulevaisuus heille näyttäytyy.

Lue raportit

Taloudellisen mielenrauhan historiaa


Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading