Nasdaqin ja Danske Bankin yhteisessä SuomiAreena-keskustelutilaisuudessa on luvassa asiaa Suomen kilpailukyvystä ja Suomesta investointiympäristönä sekä siitä, että erityisesti vihreää siirtymää edistävät kasvuyritykset ovat avainasemassa kilpailukyvyn varmistamisessa.

Nasdaqin ja Danske Bankin Mistä rahat yritysten kasvuun? -keskustelutilaisuus torstaina 29.6. klo 13-13.45 SuomiAreenan Antinkadun lavalla.

Keskustelua voi seurata suorana lähetyksenä myös MTV Katsomossa.

Keskustelussa mukana

  • Fatim Diarra, kansanedustaja, Vihreät
  • Elina Fogelholm, yritysasiakasliiketoiminnasta vastaava johtaja, Danske Bank
  • Jussi Holopainen, toimitusjohtaja, Enersense International
  • Henrik Husman, toimitusjohtaja, Nasdaq Helsinki
  • Sirpa Pietikäinen, europarlamentaarikko

Keskustelun juontaa

  • Jasmin Hamid, juontaja ja sijoitusalan vaikuttaja

SuomiAreena on vuosittain Porissa järjestettävä Suomen suurin kaikille avoin ja ilmainen keskustelutapahtuma, jonka tavoitteena on tuoda yhteiskunnallinen ja ajankohtainen keskustelu kaikkien ulottuville. Jotta meillä olisi enemmän ratkaisuja ja vähemmän ongelmia.

SuomiAreenan ohjelmaa voit seurata paikan päällä Porissa koko viikon ajan. Voit katsoa kaikki keskustelut suorana tai tallenteena MTV Katsomossa (mtv.fi sekä MTV Katsomo -sovellus). Tutustu SuomiAreena-ohjelmaan kokonaisuudessaan täällä: SuomiAreena –ohjelma