Miksi kannattaa sijoittaa?

Vastaus kysymykseen on periaatteessa äärimmäisen yksinkertainen – sijoittamalla voit edesauttaa elämässäsi tärkeiden asioiden toteutumista.

Sijoittamista ei siis yleensä kannata tehdä sijoittamisen takia, vaan sen takia, että suunnitelmallisella säästäväisyydellä voi saada omien haaveiden ja tavoitteiden toteutumisen edesauttamisen lisäksi turvallisuudentunnetta ja mielenrauhaa matkalla kohti tavoitteita. 

Yksin tätä kaikkea ei tarvitse – eikä aina kannatakaan – miettiä. Helpoimmillaan aloitat sijoittamisen digitaalisissa kanavissamme, joissa opastamme sinut sijoittamisessa alkuun. Lisäksi asiantuntijamme ovat apunasi keskustelemassa sinulle tärkeistä asioista joko verkon kautta tai konttorilla. Teemme yhdessä sinun lähtökohdistasi tasapainoisen suunnitelman, jonka avulla näet mitä toimenpiteitä voisit tehdä tavoitteesi mahdollistamiseksi. Saatat yllättyä kuinka pienillä päätöksillä nyt voi olla positiiviset ja kauaskantoiset vaikutukset.

Meidän tavoitteenamme on, että saat hyvän kokeman tapaamisestasi kanssamme ja näet kuinka säästämisellä voi vaikuttaa tavoitteidesi toteutumiseen, mitä mahdollisuuksia sijoitusmarkkinat antavat, millainen juuri sinä olet sijoittajana ja lopulta miten hyvän suunnitelman tekeminen auttaa matkallasi kohti päämääriäsi.

Kun tavoitteitasi vastaava sijoitussuunnitelma on kunnossa, sinulla on vapaus valita millaista sijoituspalvelua jatkossa arvostat ja käytät sekä mitä siitä maksat. Valitsemme suosituksiimme sinulle parhaiten sopivat sijoituskohteet – olivat ne omiamme tai toisen tarjoajan tuotteita. Voit valita haluamasi sijoituskohteet ja hinnoittelumme on lisäksi läpinäkyvää ja ennustettavaa. 

Aloita sijoittaminen

Kun sijoitat kanssamme, sinulla on vapaus valita juuri itsellesi sopivat palvelut. Rakennetaan yhdessä sinulle yksilöllinen sijoitussuunnitelma. Sijoitetaan yhdessä – sinun tavallasi.

Aloita sijoittaminen

Katso myös nämä


Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.