Lainalaskuri

Suunnittele lainaasi laskurilla, voit vertailla lainamäärien maksueriä ja maksuaikoja. Lainaturvan avulla voit lisätä perheesi taloudellista turvaa odottamattomissa tilanteissa.

Tasaerä
Tasaerä (annuiteetti) on maksuerä, joka sisältää lainan koron ja lyhennyksen. Koron aleneminen pienentää maksuerää ja koron nousu vastaavasti suurentaa sitä. Laina-aika ei muutu.
Kiinteä tasaerä
Kiinteä tasaerä maksuerä on kiinteä. Korkotason muutokset vaikuttavat vain laina-aikaan. Maksuerä ei muutu. Jos valitset kiinteän tasaerän, voi laina-ajan pituuteen liittyä rajoitteita.
Tasalyhenteisen
Tasalyhenteisen lainan lyhennyksen määrä pysyy samana koko laina-ajan. Maksuerä saadaan lisäämällä korko lyhennyksen määrään. Koron aleneminen ja lainamäärän väheneminen pienentävät maksuerää ja koron nousu suurentaa sitä.
Valitse kuinka ison osan jäljellä olevasta lainamäärästä vakuutus kattaa.
Valitse...
110%
100%
50%
Laske

 

Lainalaskelma

Lainan tiedot Korko 2 % korkeampi
Tarvittava lainan määrä 143 000 € 143 000 €
Laina-aika 20v 20v
Maksuerä 723 € 867 €
Ensimmäinen maksuerä 723 € 867 €
Ensimmäisen maksuerän korko 239 € 477 €
Viimeisen maksuerän korko 0 € 1 €
Ensimmäinen vakuutusmaksu x € x €
Kokonaiskorko 2 % 4 %

Lainan tiedot on laskettu syötettyjen tietojen perusteella. Tämä ei ole pankin tarjous. Lainan ehdoista sovitaan henkilökohtaisesti. 

Lainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä. Lainan korko ja muut ehdot tarkentuvat lainatarjouksessa. Pyydä oma tarjouksesi Danske Bankista.

Lainaturvan vakuutusmaksu on vain arvio. Vakuutusmaksun määrään vaikuttavat turvan taso ja vakuutettujen ikä.
Vakuutusmaksu yleensä alenee, kun lainan määrä alenee.

Lainaturvaa varten vakuutettavan tulee allekirjoittaa hyväksyttävä terveysselvitys. Lainaturvan myöntää Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö.

Vakuutusmaksu ei sisälly tässä laskettuun kuukausimaksuun.

Hae lainaa täyttämällä lainahakemus

Hae lainaa

Lisävakautta taloudellesi kriisien keskellä

Turvaa lainasi

Ostamassa ekaa omaa kotia?

Lue vinkit

Esimerkki: Jos asiakas ottaa 170 000 euron asuntolainan, jossa laina-aika olisi 20 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk euribor-korkoa, lainan kokonaiskorko olisi 1,763 (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 1,866 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä on 203892,03 euroa, sis. järjestelypalkkion 875 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksun 2,70 euroa/maksuerä. Maksuerien lukumäärä on 240 kpl. (Tiedot 3.8.2022 tilanteesta)

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.