Ota mobiilipankki käyttöön ja voita iPhone 15 Pro

Hoida pankkiasiasi jatkossa helposti ja nopeasti mobiilipankissa. Voit maksaa laskuja, tarkistaa kortin tunnusluvun, käydä kauppaa osakkeilla ja rahastoilla sekä paljon muuta.

Mobiilipankki kulkee aina mukanasi ja voit seurata omaa talouttasi Tulot ja menot -työkalulla.

Lue lisää mobiilipankista

Kun otat mobiilipankin käyttöön 12.6.–31.8.2024 välisenä aikana, voit osallistua arvontaan. Osallistujien kesken arvotaan kaksi iPhone 15 Pro 128 Gt -puhelinta.

  1. Aloita lataamalla mobiilipankki puhelimeesi tai tablettiisi Applen tai Googlen sovelluskaupasta. Pääset suoraan sovelluskauppaan alla olevilla QR-koodeilla tai linkeillä. Löydät mobiilipankin sovelluskaupasta myös hakusanoilla ”mobiilipankki Danske Bank”.
  2. Kirjaudu sisään pankkitunnuksillasi.
  3. Mobiilipankin käyttöönoton jälkeen saat viestin, jonka kautta sinun tulee vielä vahvistaa osallistumisesi arvontaan. Viesti tulee muutaman päivän sisällä käyttöönotosta.

Lataa Mobiilipankki puhelimeesi tai tablettiisi sovelluskaupasta

Hyödynnä akavalaisen opiskelijan edut

Akava­laisena opiskeli­jana saat talou­dellisen mielen­rauhan eli Fyggen rakennus­palikat käyttöösi edulli­semmin.

Tutustu etuihin

Mobiilipankin kesäarvonnan ehdot

1. Arvonnan järjestäjä

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike, Televisiokatu 1, PL 1243, 00075 DANSKE BANK

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvonta järjestetään täysi-ikäisten asiakkaiden kesken, jotka ovat ottaneet käyttöön mobiilipankin osallistumisaikana 12.6.-31.8.2024.

Arvontaan eivät voi osallistua Danske Bank A/S Suomen sivuliikkeen tai sen kanssa samaan konserniin kuuluvan yhtiön työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä.

Arvontaan osallistuminen edellyttää Danske Bankin asiakkuutta ja Danske Bankin pankkitunnuksia, joista veloitetaan hinnaston mukainen palvelumaksu.

3. Osallistumisaika ja osallistuminen

Arvontaan voi osallistua 12.6.-31.8.2024 välisenä aikana lataamalla mobiilipankin ja ottamalla sen käyttöön asiointikanavaksi. Osallistuakseen arvontaan, asiakkaan on vielä vahvistettava osallistuminen viestissä, joka lähetetään hänelle mobiilipankin käyttöönoton jälkeen.

4. Palkinnot ja niiden arvonta

Järjestäjä arpoo kaikkien osallistuneiden kesken kaksi (2) iPhone 15 Pro 128 Gt -puhelinta (arvo 1 249 €/puhelin). Arvonta suoritetaan 20.9.2024 ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Arvontahetkellä mobiilipankin tulee olla asiakkaalla aktiivisessa käytössä.

Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden (2) arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Mikäli palkintoa ei voida toimittaa osallistujan virheellisten yhteystietojen tai muun järjestäjästä riippumattoman toimitusesteen vuoksi, voittaja menettää palkinnon. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistuja on antanut virheellisen osoitteen, puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselviä, tulkinnanvaraisia tai voittaja ei lunasta palkintoa määräaikaan mennessä tai palkintoa ei voida toimittaa voittajalle muusta järjestäjästä riippumattomasta syystä. Käyttämätöntä voittoa ei korvata, eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta lakisääteisen arpajaisveron. Osallistujat ja voittaja vastaavat kaikista muista arvontaan, palkinnon vastaanottamiseen tai käyttöön liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

5. Järjestäjän vastuu

Osallistuessaan arvontaan osallistuja hyväksyy sen, että järjestäjä tai arvonnan yhteistyökumppanit eivät vastaa osallistujille tai voittajalle arvontaan osallistumisesta, palkinnosta, palkinnon luovutuksesta tai palkinnon käytöstä mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista, vahingoista tai muista seurauksista. Palkinnot luovutetaan sellaisina kuin ne ovat eikä järjestäjä vastaa palkintojen sisällöstä tai toiminnasta.

6. Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuminen edellyttää osallistujan henkilötietojen käsittelyä arvonnan toteuttamiseksi. Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään kulloinkin voimassa olevan henkilötietojen käsittelyä koskevan lainsäädännön mukaisesti. Voit lukea lisätietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietoja osoitteessa https://danskebank.fi/sinulle/asiakaspalvelu/tietosuoja.

7. Arvonnan sääntöjen noudattaminen

Arvonnan säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat hyväksyvät ja sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä sekä arpajaisia ja palkintoa koskevia järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.