Lapsen vakuutus

Turvaa perheesi sairauden ja tapaturmien varalta

Kun yhteiselo kumppanisi kanssa vakiintuu ja perheenlisäyskin ehkä ilmoittelee itsestään, on ajankohtaista miettiä oman perheen turvaan liittyviä asioita. Miten kannattaa varautua sairastumisiin ja muihin yllättäviin tilanteisiin?

– Lapselle voit halutessasi ottaa sairausturvavakuutuksen jo ennen syntymää, jolloin olet hyvissä ajoin varautunut ohimeneviin ja vakavampiinkin sairastumisiin sekä tapaturmiin. Syntymättömän lapsen vakuutus on otettava 3 kk ennen laskettua aikaa, kertoo Fennian myyntineuvottelija Outi Piipponen.

Kun lapsi kasvaa ja harrastaa, hän on altis tapaturmille. Tyypillisiä tapaturmia ovat esimerkiksi venähdykset, ruhjeet ja murtumat, joita sattuu liukastuessa tai urheillessa. Näihin tilanteisiin tuo turvaa lapsen tapaturmavakuutus, joka lapsilla ja nuorilla kattaa kaiken urheilun, myös kilpailut. – Tapaturmavakuutuksessa ei ole omavastuuta, joten et maksa korvattavasta lääkärinhoidosta itse mitään, muistuttaa Outi.

Kun lapsen vakuutusasiat ovat ajankohtaisia, kannattaa samalla tarkistaa, että myös vanhempien turva on kunnossa.

–Tapaturmavakuutus on hyvä ja yllättävän edullinen perusturva tapaturmien varalle, sanoo myyntineuvottelija Anne Lahti Fenniasta. Vakuutus tuo turvaa esimerkiksi kunnon ylläpitämiseksi harrastamaasi liikuntaan.

Sairausturvavakuutus puolestaan kattaa tapaturmien lisäksi sairauksien hoitokulut. Se tuo nopeutta ja joustavuutta sairauden hoitoon.

Kun sinulla tai lapsellasi on vakuutus sairauksien tai tapaturman varalle, käytössäsi on FenniaHoitaja-palvelu, johon voit soittaa joka päivä klo 7–23. FenniaHoitaja on sairaanhoitaja, joka neuvoo jo puhelun aikana ja varaa myös tarvittaessa ajan suoraan erikoislääkärille Fennian yhteistyökumppaneille. – Asiakkaamme ovat olleet todella tyytyväisiä palveluun, kertoo Anne. – Jos jotain sattuu, on helpottavaa tietää, että apu on lähellä ja tilanteesta selviää sujuvasti.

 

Liittymällä Danske Etuohjelmaan saat tuntuvia etuja myös Fennian vakuutuksista.

Lue lisää: Danske Etuohjelma

Lue myös


Tämä ei ole täydellinen selvitys sairausturvavakuutuksesta, tapaturmavakuutuksesta tai FenniaHoitaja-palvelusta. Tutustu myös tuoteselosteeseen ja vakuutussopimukseen sekä esitteisiin, ehtoihin ja hinnastoihin. Vakuutuksen myöntää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, joka vastaa vakuutuksesta. Danske Bank toimii Fennian asiamiehenä ja on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään vakuutusedustajarekisteriin. Finanssivalvonta valvoo vakuutusedustusta. FenniaHoitaja-palvelun tarjoaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, joka vastaa palvelusta.

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia
Rekisteröity kotipaikka ja osoite Helsinki, 00017 Fennia
Y-tunnus 0196826-7

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.