Hei, kiva nähdä sinut täällä!

Elämä on muutakin kuin pelkkää laskujen maksua, asuntolainaa ja säästämistä.
Se on koteja, unelmiin ja tulevaisuuteen varautumista sekä sujuvaa arkea.

Mikä elämässäsi on nyt ajankohtaista?

Uusi koti

 

Kodin hankinta on aina iso päätös ja taloudellinen satsaus. Millainen on uusi koti ja missä se sijaitsee? Millaiseen asuntoon minulla on varaa? Haluanko rakentaa itse tai onko tuleva kotini remonttikohde? 

Testaa lainalaskurillamme, millainen asuntolaina olisi mahdollinen. Voit täyttää lainahakemuksen, vaikka unelmien koti olisi vielä hakusessa. Kun lainaneuvottelu on käyty, on ostotarjouksen teko helpompaa. Me olemme apunasi kaikissa rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä liittyen kodinhankintaan.  

Askeleet uuteen kotiin

Testaa asuntolainalaskuria

 

Haaveiden toteuttaminen arjessa

 

Mistä sinä haaveilet? Onko sinulla suunnitelmia, jotka haluaisit toteuttaa tässä ja nyt?Aina on hyvä hetki toteuttaa unelmia - olivat ne sitten pieniä tai isoja. Remontti voi olla ajankohtainen, autoa tarvii perheen menoihin tai matkakuume nousee. 

Usein haaveet kuitenkin vaativat pitkäjänteistä suunnittelua sekä rahaa. Harvalla meistä kuitenkaan on ylimääräistä rahaa, mutta kenenkään elämä ei silti odota.  Fiksulla suunnittelulla voi unelmiin tai arkeen satsata rahaa, vaikka sitä ei vielä olisi tililläsi. Me autamme suunnittelemaan toiveidesi rahoituksen niin, että se on juuri tilanteeseesi sopiva.

Testaa haaveiden lainalaskuria
Joustoa elämään - millainen kortti sopii tarpeisiini? 

 


Lapsia talossa

 

Tärkeät elämäntapahtumat vaativat usein suunnittelua ja kun on kyse perheenlisäyksestä, myös talouttaan pysähtyy miettimään eri tavalla. Miten varmistan rahojen riittävyyden? Olisiko aika alkaa säästämään? Kauan olen lapsen kanssa kotona ja mitä kannattaa huomioida?

Selkeä ja tasapainoinen talous on lapsiperheessä arvokasta. Lapsiperheen raha-asioihin pureudutaan myös suositussa Taloudellinen Mielenrauha -podcastissa Danske Bankin senioristrategia Kaisa Kivipellon ja Jasmin Hamidin johdolla.  

Kuuntele Taloudellinen mielenrauha -podcastia

Lue neuvot lapsiperheen talouteen

 

Tulevaisuuteen säästäminen

 

Jotkut tärkeät asiat voi rahoittaa lainallakin, mutta unelmoitpa sitten uudesta kodista, autosta tai vaikka sapattivuodesta, ne kaikki on helpompi toteuttaa kun säästössä on ainakin pieni pesämuna. 

Säästäminen ja sijoittaminen on helpompaa, kun sinulla on mielessä tavoite, miksi säästät. Elämään kuuluu yllätyksiä ja näitä varten säästetty puskurirahasto tuo paitsi mielenrauhaa, myös mahdollisuuden tarttua vaikkapa niihin iloisiinkin yllätyksiin ja mahdollisuuksiin. 


Miten aloitan säästämisen?

Vaurastuminen voi alkaa ensimmäisestä palkasta