Missä sinä olet viiden vuoden kuluttua? Hahmota tulevaa Säästölaskurilla

Suomalaisille vauraus tarkoittaa erityisesti sitä, ettei tarvitse murehtia omasta taloudestaan. Me Danske Bankissa kutsumme tätä taloudelliseksi mielenrauhaksi ja uskomme, että ammatista tai elämäntilanteesta riippumatta jokaisella tulee olla mahdollisuus taloudelliseen mielenrauhaan.

Säästölaskuriin

 

Havuja p€rkele!

Vaikka luotammekin tulevaisuuteen aiempaa enemmän, tarvitsemme kuitenkin vielä vähän lisää luistoa tulevaisuuteen, sillä muut Pohjoismaat ovat vielä talousluottamuksessa edellämme.

Mutta jo se, että kolmannes suomalaisista luottaa talouteensa suurissa tai erittäin suurissa määrin antaa luistoa tulevaan.

 

Lisää luistoa omaan talouteen? Suunnittele budjettisi kätevän työkalun avulla!

Me Danske Bankissa uskomme, että välimatkaa muihin Pohjoismaihin saadaan kirittyä, jos me suomalaiset puhumme avoimemmin rahasta. Ainoastaan puhumalla rahasta, voi sitä oppia hallitsemaan omaa taloutta, säästämään ja sijoittamaan sekä kuluttamaan fiksummin. Taloudellinen mielenrauha ottaa suuria askelia eteenpäin, kun tuntee oman taloutensa.

Tutustu budjettilaskuriin

 

Suomalaisten taloudellinen mielenrauha korkeampi kuin koskaan aiemmin

Suomalaisten tilanne taloudellisen mielenrauhan eri indikaattorien kohdalla on parantunut huomattavasti edellisvuosista. Suomalaiset ovat entistä luottavaisempia taloudelliseen tilanteeseensa ja suhtautuvat talouteensa entistä optimistisemmin. Myös huoli rahojen riittävyydestä on vähentynyt. Mikäli kehityskulku jatkuu samanlaisena, saavutamme Pohjoismaisen mielenrauhan tulevina vuosina.

Tutustu Taloudellinen mielenrauha -raportteihin tästä.