Danske Bankilla käynnistyy uusi kausi Suomen alppi- ja freestylehiihdon maajoukkueitten taustatiimissä, kun Ski Sport Finlandin kanssa vuonna 2010 alkanut yhteistyö saa jatkoa laskukaudella 2018–2019. Kumppanuuden myötä halutaan jälleen tarjota asiakkaille monipuolisia tapahtumia, elämyksiä ja upeita kokemuksia laskettelun parissa.

– Olemme tehneet Ski Sport Finlandin kanssa menestyksellistä yhteistyötä jo yhdeksän vuotta. Erityisesti työ nuorten parissa sekä asiakkaille tuotetut elämykset ovat yhteistyömme kulmakiviä. Niiden parissa teemme töitä myös kaudella 2018–2019.  Ja toki haluamme olla mukana mahdollistamassa Suomen tulevaisuuden menestystä alppilajeissa, kertoo Danske Bank Suomen kaupallinen johtaja Ulla Koret.

Myös Ski Sport FInlandin puheenjohtaja Heikki Toivakka iloitsee yhteistyöstä.

– On hienoa ja kunnia saada jatkaa monivuotista yhteistyötä Danske Bank Suomen kanssa. Jo vuosia jatkunut kumppanuus on kantanut valtavasti hedelmää ja muodostanut välillemme jokavuotisia perinteitä. Toivomme, että yhteistyömme tulee jatkumaan yhtä menestyksekkäänä, hän sanoo.

Pöllyävän lumen ja sykettä nostavien kisatunnelmien lisäksi luvassa on edelliseltä kaudelta tuttu lämminhenkinen kilpailu, jossa raadin toimesta valitulle kymmenen osallistujan voittajajoukolle lahjoitetaan stipendit. Edellisen kisan ykköseksi nousi Lappeenrantalainen Anna Vellonen, jonka haaveena oli saada rahoitusta lukiokirjoihin ja opintoihin.

– En ollut uskoa korviani kun kuulin, että voitin. Iso kivi vierähti tämän palkinnon myötä sydämeltä. Tämä edesauttaa minua varmasti kohti valkolakkia, Vellonen iloitsi palkinnonluovutustilaisuudessa.

Kisakausi kotimaassa käynnistyy World Cupin Levin osakilpailulla 17-18.11.2018, ja Ruka Kumpare maailmancupin avaus puolestaan kisataan 7.12. 2018. Joukkueiden taivalta voi seurata Ski Sport Finlandin ja Danske Bankin somekanavissa. Kilpailusta ja sen aikatauluista kerrotaan tarkemmin loppusyksystä.

Lukiokirjoista haaveillut Anna voitti videokisasta 2000 euroa: ” Iso kivi vierähti sydämeltä”

Ski Sport Finland on vuonna 2008 perustettu itsenäinen lajiyhdistys, joka jäsenseurojensa kanssa vastaa Suomessa alppi- ja freestyhiihdon lajien kehittämisestä, tapahtumista ja menestyksestä. Ski Sport Finland työllistää kolmekymmentä henkilöä, joista maajoukkueissa toimii yli 20 valmennuksen ja huollon asiantuntijaa.