Ajankohtaista sijoittajalle

Julkaisemme ajankohtaista markkinainformaatiota ja tietoa voimassa olevista pakotteista, jotka vaikuttavat sijoittamiseen. Sivulta löydät tärkeää informaatiota tämän hetkisestä tilanteesta ja mitä sinun sijoittajana olisi hyvä tietää.

Ajankohtaiset katsaukset markkinatilanteesta

Talouden ja sijoitusmarkkinoiden näkymät – kevät 2022

Miltä maailman ja Suomen talous näyttävät? Mitä sijoittajan olisi hyvä ottaa huomioon tämän hetkisessä tilanteessa? Keskustelemme näistä teemoista keskiviikkona klo 17.30 alkaen, kun lauteille hyppäävät ekonomistimme Pasi Kuoppamäki ja senioristrategi Kaisa Kivipelto.

Tule mukaan Talouden ja sijoitusmarkkinoiden näkymät – kevät 2022 –webinaariin keskiviikkona 9.3. klo 17.30

Liity webinaariin

Danske Invest Russia -sijoitusrahasto lakkautetaan

Danske Invest Rahastoyhtiö Oy:n hallitus on 7.4.2022 pitämässään kokouksessa päättänyt lakkauttaa Sijoitusrahasto Danske Invest Russian. Lakkauttamispäätöksen seurauksena merkintä- ja lunastustoimeksiantojen vastaanottamisen keskeytys muuttuu 28.2.2022 tehdystä väliaikaisesta toimenpiteestä pysyväksi.

Lue artikkeli

Miten irtisanon tai avaan uuden rahastosäästösopimuksen?

Säästösopimuksen irtisanominen ja uuden avaaminen onnistuu verkkopankissa.

Irtisanominen: Valitse Sijoitukset –> Muut sijoitustuotteet ja Rahastosopimukset. Jatkuvat rahastosäästösopimukset alta valitse rahaston kohdalta Irtisano.

Avaaminen: Valitse Jatkuvat rahastosäästösopimusten alta Tee uusi sopimus. Voit yksilöidä veloitustilin, veloituspäivän, summan ja haluamasi rahaston valikoiden kautta.

Miten toimia sijoittajana tässä tilanteessa –vaikutukset Venäjän sijoituksiin ja markkinaan 

Tämä materiaali ei ole sijoituspalvelulaissa tarkoitettua sijoitustutkimusta. Materiaalia ei siten ole laadittu sijoitustutkimuksen riippumattomuutta ja puolueettomuutta koskevien säännösten mukaisesti eikä siihen liity ennen materiaalin julkaisemista voimassa olleita kaupankäyntirajoituksia. Pankki on vahvistanut eturistiriitapolitiikan, jossa on kuvattu ne menettelytavat, joita pankki käyttää ja ylläpitää sen estämiseksi, että eturistiriitatilanteet vahingoittaisivat sen asiakkaiden etuja. Pankin organisaatiota ja hallinnollisia järjestelyjä koskevat menettelytavat sisältävät muun muassa toimintojen erottamista, henkilökohtaisia liiketoimia ja kaupankäyntiä, sisäpiirintiedon väärinkäytön torjumista, työntekijöiden valvontaa ja tietojen vaihtoa koskevia järjestelyjä. Materiaalin tiedot eivät ole sijoituspalvelulain mukaista sijoitusneuvontaa eikä materiaalissa ole otettu huomioon vastaanottajan taloudellista tilannetta tai muita henkilökohtaiseen tilanteeseen liittyviä olosuhteita. Materiaalin tarkoituksena on antaa yleistä tietoa materiaalin kohteena olevista rahoitusvälineistä ja markkinoista. Esitetyt tiedot perustuvat pankin tekemiin arvioihin ja mielipiteisiin eivätkä ne välttämättä edusta pankin virallista kantaa. Esitetyt tiedot eivät ole kehotus arvopaperi- tai muuhun kaupankäyntiin eikä sitä voida missään tilanteessa pitää arvopaperin tai muun rahoitusvälineen myynti- tai ostotarjouksena. Sama koskee myös niitä alueita, joiden laki ei salli tarjousten, kehotusten tai suositusten esittämistä.

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.