Tästä päivästä lähtien Danske Bankin asiakkaat pääsevät käyttämään Apple Paytä, joka on helppo ja turvallinen tapa maksaa. Kun Apple Pay on käytössä iPhonessa, Apple Watchissa, iPadillä ja Macillä, käyttäjä pystyy pystyy tekemään nopeasti ja kätevästi ostoksia kaupoissa, jotka hyväksyvät lähimaksukortin, sovelluksissa ja verkkosivuilla.

- Olemme iloisia, että pystymme tänään lisäämään Apple Payn laajaan maksamisen valikoimaamme. Odotamme mielenkiinnolla, miten Danske Bankin asiakkaat ottavat Apple Payn vastaan ja miten markkina tällä osa-alueella yleensä kehittyy, toteaa Danske Bankin maksamisen ratkaisuista vastaava johtaja Katrine Mitens.

Apple Pay on kaikkien Danske Bankin henkilö- ja yritysasiakkaiden käytettävissä Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa, ja palvelu toimii kaikilla Danske Bankin Visa- ja MasterCard-korteilla. Asiakkaat voivat aktivoida korttinsa helposti suoraan uudessa mobiilipankissa tai käyttäen iPhonen Walletia, ja pian kortin aktivoinnin jälkeen asiakas voi ryhtyä käyttämään Apple Paytä.

Lue lisää Apple Paystä osoitteessa danskebank.fi/applepay.