Danske Bankilla käynnistyy uusi kausi Suomen alppi- ja freestylehiihdon maajoukkueitten taustatiimissä, kun Ski Sport Finlandin kanssa vuonna 2010 alkanut yhteistyö saa jatkoa laskukaudella 2017–2018. Kumppanuuden myötä halutaan tänäkin vuonna tarjota asiakkaille monipuolisia tapahtumia, elämyksiä ja upeita kokemuksia laskettelun parissa.

– Jo pitkään jatkunut yhteistyö Danske Bankin ja Ski Sport Finlandin välillä on hieno esimerkki pitkäjänteisestä ja monimuotoisesta yhteistyöstä, joka pitää sisällään maajoukkueyhteistyön lisäksi laaja-alaista yhteistyötä lasten- ja nuorten kilpailuissa ja tapahtumissa. Nuoret urheilijat alppi- ja freestylemaajoukkueissa ovat ylpeitä saadessaan startata tulevaan Olympiakauteen Danske Bankin väreissä. Vahvat taustajoukot kannustavat eteenpäin matkalla kohti huippua, Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja Marko Mustonen iloitsee.

Kauden avaus tapahtuu 28.10. Söldenissä. Kotimaan lumille päästään ensimmäisen kerran Levin maailmancupin kisoissa lauantaina 11.11. alppimaajoukkueen mukana, ja joulukuussa vuorossa ovat freestyle-laskijat, jotka kisaavat Rukan maailmancupin avajaisissa 9.12.

– Olemme tehneet Ski Sport Finlandin kanssa menestyksellistä yhteistyötä jo kahdeksan vuotta. Olen erittäin iloinen siitä, että yhteinen taipaleemme jatkuu. Suomen juhlavuonna Danske Bank tukee erityisesti nuorten talousosaamista ja nuorten unelmia.  Alppihiihtäjät näkyvätkin nyt alkavalla kaudella Danske Bankin tapahtumissa ja verkkosisällöissä kohtaamassa asiakkaitamme, kertoo Danske Bankin Suomen markkinointijohtaja Ulla Koret.

Lumisten rinteiden ja tiukkojen laskukisojen lisäksi luvassa on myös videokilpailu, jossa päästetään kaiken ikäiset laskijat haaveilemaan. Kisassa menestyneille lahjoitetaan stipendit, joiden avulla he voivat lähteä tavoittelemaan noita haaveita ja unelmia.