Osana Elä nyt -hanketta (www.danskebank.fi/suomi100) järjestettiin pankin Instagram-tilillä arvonta, jonka palkintona oli tuottaja-DJ Alex Mattsonin yksityiskeikka voittajan olohuoneessa. Voiton nappasi 18-vuotias Janina Kojo, joka oli jo ennestään kova Alex Mattson -fani.

– Odotan keikkaa niin innoissani. Olen käynyt jo monella Alexin keikalla, mutta en ole päässyt koskaan ennen tapaamaan häntä kasvotusten. Tämä tulee olemaan hieno ja ainutlaatuinen kokemus, Janina fiilisteli tulevaa keikkaa etukäteen julkaistulla videolla.

Janina alkoi kuunnella Alexin musiikkia heti ensimmäisen biisin ilmestyessä, ja hänen lempikappaleensa on UFO. Hänen puhelintaankin koristaa Alex Mattson -suojakuoret.

Olohuonekeikalla Alex näytti miten hän tekee musiikkia, ja fanit pääsivät myös itse kokeilemaan musiikin miksausta Alexin opastuksella. Alex kertoi, että hän on opetellut dj-työskentelyn täysin itse, ja kuinka hän oli soittanut keikkoja baareissa jo 14-vuotiaana. Lisäksi paikalla olijat pääsivät kuulemaan uusia, julkaisemattomia kappaleita.

Keikan päätteeksi Alexin kanssa pääsi ottamaan vielä yhteiskuvia ja pyytämään nimikirjoituksia. Janinalla oli Alexille varattuna pieni lahjakin.

– Oli upea kokemus, kannatti todellakin osallistua arvontaan. Alex oli ihanan rennon oloinen, hänen kanssaan oli helppo jutella keikoista ja muusta. Ja oli ihana päästä kokeilemaan dj-vehkeitä, Janina tiivistää ja jatkaa:

– Uudet biisit kuulostivat myös tosi hyviltä, nyt vain odotellaan niiden julkaisua!