Harvia on yksi maailman johtavista sauna- ja spa-yhtiöistä. Harvian kokonaisvaltainen tuotevalikoima pyrkii vastaamaan kansainvälisen sauna- ja spa-markkinan tarpeisiin, sekä alan ammattilaisille että kuluttajille. Yhtiön tuotevalikoima kattaa kaikki kolme saunatyyppiä: perinteisen saunan, höyrysaunan ja infrapunasaunan. Harvialla on kattava ja kilpailukykyinen saunatuotevalikoima, josta asiakkaat löytävät kaikki tarvittavat tuotteet saunan kiukaista ja komponenteista aina kokonaisiin saunatoimituksiin. Harvia on kasvattanut liikevaihtoaan tasaisesti ja sen kannattavuus ja kassavirta ovat olleet vahvat. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 60,1 miljoonaa euroa, liikevoitto 9,3 miljoonaa euroa ja oikaistu liikevoitto 10,7 miljoonaa euroa.

Tule tapaamaan Harviaa ja kuulemaan lisää yhtiöstä ja suunnitellusta listautumisannista:
Helsinki – tiistai 13.3. klo 18, Pörssitalo, Fabianinkatu 14

Ilmoittauduthan mahdollisimman pian, sillä osallistujamäärä on rajoitettu: www.etouches.com/harvia


Mikäli Harvia päättäisi hakea osakkeitaan pörssikaupan kohteeksi, lisätietoja annettaisiin listalleottoesitteessä, joka olisi julkaisemisensa jälkeen saatavilla Harvian verkkosivuilla. Danske Bank toimii suunnitellun listautumisannin pääjärjestäjänä.