Taloudellinen mielenrauha -podcast

Taloudellinen mielenrauha -podcast tulee taas! Nauhoitukset starttaavat pian, ja nyt myös Sinulla on mahdollisuus olla osa suosittua podisarjaamme. Alla pääset jo nyt kurkistamaan perhe-teemaisen erikoiskauden jaksojen aiheet, joihin toivomme saavamme juontajien sekä vieraitten vastattavaksi mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

Lähetä spodcastiin liittyvä kysymyksesi ääniviestillä Whatsapp-sovelluksella numeroon 041 498 2524. Kerro viestissä ensin nimesi ja sitten selkeällä äänellä kysymyksesi. Viestien joukosta valitaan muutamia, jotka liitetään mukaan jaksoon.

HUOM! Kaikkien ääniviestin jättäneiden kesken arvotaan etä-sijoituslounas yhdessä podcastin juontajien, näyttelijä-sijoitusbloggaaja Jasmid Hamidin sekä senioristrategi Kaisa Kivipellon kanssa. Voittaja saa ottaa lounaalle mukaan myös yhden ystävänsä, ja ruoat tarjoaa Danske Bank!

Tulevan kauden jaksoaiheet

- Lapset lisäävät kulutustarpeita, miten toteuttaa se vastuullisesti ja niin, että rahat riittävät?

- Asumisen abc lapsiperheille

- Erityyppisten lapsiperheiden juridiikka

- Tasa-arvo perheessä

- Perheellinen työelämässä

Huom! Whatsapp-viestejä hallinnoin Suomen Podcastmedia. Whatsapp on tarkoitettu ainoastaan podcastin ääniviestien vastaanottamista varten. https://www.podcastmedia.fi/tietosuojalauseke/