Toimintojen yhdistäminen on pääasiassa pankin sisäinen juridinen muutos, joka ei vaikuta pankkipalveluihimme tai henkilökuntaamme. Muutos ei myöskään edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä.

Yhtiörakenteen muutoksen vuoksi osa yritystiedoistamme kuitenkin muuttuu. Lisäksi pääkonttorimme on muuttanut uusiin toimitiloihin, minkä vuoksi myös pankkimme virallinen osoite Suomessa on muuttunut.

Yritystietomme 31.12.2017 alkaen:

Nimi:Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Y-tunnus:1078693-2 (Danske Bank Oyj:n entinen Y-tunnus on lakannut olemasta)
Osoite:
Televisiokatu 1, 00075 DANSKE BANK
Puhelinnumero (vaihde):010 546 0000 (ei muutosta)
Swift-osoite/BIC-koodi:

DABAFIHH (Danske Bank A/S, Helsingin sivuliikkeen nykyinen BIC-koodi DABAFIHX lakkaa toimimasta siirtymäajan jälkeen)

LEI-koodi (legal enterprise identifier code):

MAES062Z21O4RZ2U7M96 (Danske Bank Oyj:n nykyinen LEI-koodi lakkaa olemasta)

Seuraavat asiat eivät muutu
  • pankkitilien numerot
  • sähköiset palvelut
  • verkkopankkitunnukset ja tunnistautumisprosessi
  • puhelinnumerot
  • asiakkaiden yhteyshenkilöt

Kerroimme jo helmikuussa 2017 tutkivamme mahdollisuuksia yhdistää toimintomme Suomessa – Danske Bank Oyj ja Danske Bank A/S Helsingin sivukonttori – yhdeksi sivuliikkeeksi. Danske Bank Oyj:n yhdistyminen emoyhtiöönsä Danske Bank A/S:ään on tänään 31.12.2017 rekisteröity Tanskan kaupparekisteriin ja Danske Bank Oyj:n toiminta on siten lakannut. Aiempi Danske Bank A/S, Helsingin sivuliike on samalla muuttanut nimensä Danske Bank A/S, Suomen sivuliikkeeksi.

Sulautumisen myötä Danske Bank A/S -konsernilla on yhtenäinen, selkeä yritysrakenne kaikilla pohjoismaisilla markkinoilla.

Pankkitoiminnallamme on Suomessa 130-vuotiset juuret, ja tavoitteemme on olla jatkossakin asiakkaidemme luotetuin taloudellinen kumppani. Yksinkertaisempi organisaatio tukee tätä tavoitetta, sillä mitä selkeämpi ja tehokkaampi organisaatiomme on, sitä helpompaa meidän on kehittää palveluitamme asiakkaidemme hyödyksi.

Lisätietoa yhdistymisestä löytyy verkkosivuiltamme osoitteesta danskebank.fi/sivuliike