Danske Bank on ottanut käyttöön Garmin-älylaitteilla käytettävän lähimaksuratkaisun, joka helpottaa maksamista liikkeellä ollessa. Mukana ei välttämättä tarvitse olla lompakkoa tai edes älypuhelinta – pelkkä älykello riittää.

– Uudet maksamisen vaihtoehdot tuovat elämään vapautta. Jokainen voi valita itsellensä sopivimman maksamisen ratkaisun, missä ikinä liikkuukin. Älykelloa vilauttamalla voi tehdä ostoksia kaikkialla, missä Mastercard toimii lähimaksuominaisuudella. Kun ostokset on maksettu, sovellukseen tulee viesti maksutapahtumasta ja veloitus näkyy myös pankkitilillä, Danske Bankin Personal Banking -liiketoiminnan kehitysjohtaja Rami Tättilä kertoo.

Garmin Pay on tällä hetkellä saatavilla Garminin Vivoactive 3 ja Forerunner 645 -älykellomalleihin, mutta lisää uusia malleja on tulossa vuoden 2018 aikana.

Lue lisää: danskebank.fi/GarminPay

Näin asennat Garmin Pay -lähimaksun kelloosi

  • Lataa Garmin Connect -sovellus älypuhelimeesi 
  • Valitse sovelluksessa ”Garmin Pay”
  • Valitse ”Lompakon hallinta” ja seuraa näytöllä annettuja ohjeita kortin lisäämiseen