VMP on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen valikoiman henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen sekä itsensätyöllistämisen palveluita. VMP:n visiona on auttaa työnantajia ja työntekijöitä menestymään muuttuvassa työelämässä.

VMP työllisti suoraan ja ketjuyritystensä kautta vuonna 2017 noin 14 000 vuokratyöntekijää*, toteutti noin 400 rekrytointiprojektia ja noin 70 organisaationkehittämisprojektia ja yhtiön itsensätyöllistämispalvelussa oli keskimäärin noin 20 000 rekisteröitynyttä käyttäjää.

Vuonna 2017 VMP:n liikevaihto oli 109,5 miljoonaa euroa ja VMP:n ja yhtiön franchiseyrittäjien yhteenlaskettu ketjuliikevaihto 178 miljoonaa euroa. Yhtiö on kasvanut vahvasti orgaanisesti ja yritysostojen kautta. VMP:n liikevaihto kasvoi 25 prosenttia vuonna 2017 ja käyttökateprosentti vuonna 2017 oli 8,5 prosenttia.

Tule tapaamaan VMP:tä ja kuulemaan lisää yhtiöstä ja suunnitellusta listautumisannista:

Helsinki – to 7.6. klo 18, Kasarmin Salit, Kasarmikatu 21 B

Turku – to 7.6. klo 18, Radisson Blu Marina Palace, Linnankatu 32

Ilmoittauduthan mahdollisimman pian, sillä osallistujamäärä on rajoitettu: etouches.com/vmp

Mikäli et pääse paikan päälle tilaisuuksiin, yhtiöesittely on katsottavissa verkossa 7.6. lähtien osoitteessa danskebank.fi/listautuminen

Mikäli suunniteltu listautumisanti toteutuisi, lisätietoja annettaisiin esitteessä, joka olisi julkaisemisensa jälkeen saatavilla VMP:n verkkosivuilla. Danske Bank toimii suunnitellun listautumisannin pääjärjestäjänä.

*Pois lukien Sijaishaltija Oy:n työllistämät henkilöt. Staff Plus Oy:n työllistämät henkilöt oikaistuna koko tilikaudelle 1.1.2017 - 31.12.2017