Zenostock on kokeneiden osakesalkunhoitajien omaksi apuvälineekseen alun perin kehittämä halpojen osakkeiden löytötavaratoimisto. Se on helppokäyttöinen ja monipuolinen osakkeiden etsintä- ja tutkimuspalvelu, joka tuottaa ideoita ja arvokasta tietoa osakesijoittajalle.

– Palvelun avulla voi helposti etsiä ja tutkia osakkeita yli 10 000 yhtiön joukosta. Kaikista yhtiöistä löytyvät kymmenen vuoden tiedot ja selkeät yhtiön pörssiarvostusta paljastavat kuvaajat, kertoo Zenito Oy:n salkunhoitaja Petter Langenskiöld
Palvelun avulla sijoittaja voi etsiä edullisia sijoituskohteita eri puolilta maailmaa.

Zenostock

  • Sijoituspalveluyhtiö Zenito Oy:n julkaisema oheispalvelu
  • Sisältää yli 10 000 länsimaisen ja venäläisen osakkeen tiedot kymmeneltä vuodelta
  • Palvelu koostuu yhdeksästä toiminnosta: yritysraportti, seulonta-työkalu, salkkutyökalu, nopea seulonta, yhden päivän ennustaja, maaraportit, euromaiden keskuspankkiraportit ja artikkelit
  • Voit tutustua palveluun Zenostockin nettisivuilla.

Danske Bank valitsi kotimaisen fintechin

Zenostock on vapaasti käytettävissä Danske Bankin sijoittaja-asiakkaille Analyysi- ja Stream-palveluissa. Analyysipalvelun tai Stream-palvelun voi aktivoida itselleen verkkopankissa tai ottamalla yhteyttä pankkiin.

– Uudistimme osakesijoittajille suunnatut palvelumme ja panostamme nyt voimakkaasti omatoimisten osakesijoittajien palvelemiseen. Etsimme osakkeiden ja markkinoiden omatoimiseen tutkimiseen tarkoitettua palvelua ja Suomessa kehitetty kolmikielinen Zenostock erottui vahvasti edukseen, kertoo Danske Bankin online-sijoituspalveluista vastaava sijoituspäällikkö Mikko Koski.

– Palvelu on sisällöltään huippuluokkaa, ja ennen kaikkea se on helppo käyttää. Palvelun näkökulma osakkeisiin on hyvin mielenkiintoinen ja se tuottaa paljon hyviä sijoitusideoita, hän toteaa.

Tutustu tarkemmin Zenostock-palveluun

Kiinnostaako sijoittaminen?

Kun sijoitat kanssamme, sinulla on vapaus valita juuri itsellesi sopivat palvelut. Rakennetaan yhdessä sinulle yksilöllinen sijoitussuunnitelma. Sijoitetaan yhdessä – sinun tavallasi.

Tutustu palveluihimme