74e0e3f9-00090254-858490db

 

Danske Bank toteutti jo toistamiseen arvonnan, jonka palkintona oli tuottaja-DJ Alex Mattsonin yksityiskeikka voittajan olohuoneessa. Onnettaren suosima helsinkiläinen Maria ilahtui voitostaan suuresti, vaikkei arpaonni olekaan hänen kohdallaan tavatonta.

– Olen vähän kuin meidän perheen Hannu Hanhi. Olen osallistunut moniin kisoihin ja arvontoihin, ja aika usein niistä voittaa jotakin. Lottovoitto on kyllä vielä saamatta, Maria nauraa.

Mattsonin keikka oli toivottu piristys keskelle opiskelun ja töiden täyttämää arkea. Maria luonnehtii itseään EDM-genren faniksi, joka tutustui Mattsonin musiikkiin ikään kuin vahingossa vuosi sitten. Hän oli tuolloin ystäviensä kanssa laivalla, ja kuuli siellä esiintyvän artistin soittavan lempikappalettaan.

– Juoksin heti keikan eturiviin kaverit mukanani. Siitä se sitten lähti. Oli mahtavaa, kun Alex soitti tänään saman biisin täällä meidän pyynnöstä. Tuli kivoja muistoja mieleen, Maria kertoo vuoden takaisia tunnelmiaan.

– Oma olohuonekeikka oli samalla hyvä etkoilu viikonloppuun, sillä järjestämme silloin kaveriporukalla isommat Halloween-teemaiset juhlat samassa paikassa. Alex on kyllä tervetullut soittamaan myös sinne!

Entistä unohtumattomamman illasta teki mahdollisuus päästä tutustumaan Alexin työhön DJ-pöydän takana. Artistin työ oli Marialle entuudestaan tuntematonta, joten kokemus oli ainutlaatuinen.

– Jatkossa sitä varmasti kiinnittää eri tavalla huomiota keikalla DJ:n työhön. Aika vaativan oloista hommaahan se tuntuu olevan, Maria summaa.

– Uuden, ensi kuussa julkaistavan biisin kuunteleminen oli kyllä iso plussa. Odotan innolla sen julkaisua! 

Nuorten talous

Nuorten talous koostuu usein monesta tulonlähteestä. Suunnittelemalla hyvin saat rahasi riittämään, opintosi suoritettua ja toteutettua muitakin toiveitasi.

Lue lisää