Sarjan aikana Jupe, Mari ja Riikka haastavat omia ennakkoluulojaan ja luovat itselleen taloudellisen pohjan, jonka päälle on hyvä rakentaa omaa tulevaisuutta.

Minkälaisista tyypeistä oikein on kysymys? Tutustu sarjan päähenkilöihin alla olevilta videoilta!

Riikka, 29

Pirteä pohjoisen tyttö Riikka tavoittelee vakautta taloudelliseen tilanteeseensa ja elämäänsä. Urheilullisen Riikan elämä on jo kolmen eri työn vuoksi menevää, ja raha-asioiden pidempiaikainen suunnittelu tuppaa jäämään muiden kiireiden varjoon. Riikka haluaa oppia käyttämään rahaa hallitusti ja asettua elämässään.

87caaffa-00090254-ae746f02

 

Mari, 39

Riihimäkeläinen yksinhuoltaja Mari kaipaa itsevarmuutta ja apua elämänmuutokseen. Eloisa ja reipas Mari haluaa laittaa talousasiansa kuntoon taatakseen lapselleen hyvän ja tasapainoisen elämän. Mari unelmoi omasta kesämökistä ja puskurirahastosta, joka toisi turvaa päivittäiseen taloudenhallintaan.

3c961e00-00090254-53587b74

Jupe, 47 

Jupe on helsinkiläinen media-alan ammattilainen. Jupen tavoitteena on järjestellä elämäänsä uuteen uskoon tuoreen avioeron ja oman yrityksen perustamisen jäljiltä. Huoleton ja hedonistinen Jupe haluaa olla parempi esimerkki lapsilleen ja varautua eläkepäiviin hankkimalla omistusasunnon Espanjasta.

9f6b402d-00090254-89c3553a

 

Arman ja Matka mielenrauhaan

Arman Alizad juontaa uutta sarjaa, jossa seurataan kolmen suomalaisen matkaa kohti taloudellista mielenrauhaa.

Tutustu sarjaan