Danske Bank sekä Amos Rex tarjoavat hyvää fiilistä nostattavan ja jalat liikkeelle saavan keikan 12.6. klo 18. Musiikista päästään nauttimaan upeissa puitteissa: Lasipalatsin aukiolla. Helsinki-päivänä järjestettävällä keikalla lavan ottavat haltuun mediapersoona-tubettajat Seksikäs-Suklaa ja Dosdela sekä DJ VG+. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Musiikkielämyksen lisäksi paikalla on mahdollista kokea lisätyn todellisuuden elämyksiä. Yhdessä Seksikäs-Suklaan kanssa toteutettu Flashback on aikamatka Lasipalatsin ja sen ympäristön menneisyyteen. Sisältökokonaisuuden näkeminen ei vaadi museokäyntiä, vaan se on maksuton ja tarkoitettu kaikille kiinnostuneille koettavaksi – milloin tahansa. Syksystä 2019 alkaen sisältökokonaisuudet tulevat tukemaan näyttelysisältöjä. 

Danske Bank toimii Amos Rexin pääyhteistyökumppanina ja AR-sisältökokonaisuuden mahdollistajana. Yhteistyön ytimessä ovat molemmille tärkeät teemat: Digitaalisuuden hyödyntäminen sisältöjen ja palveluiden käytettävyyden kehittämisessä ja elävöittämisessä sekä taide-elämysten mahdollistaminen erityisesti lapsille ja nuorille.

Lisätyllä todellisuudella (AR, Augmented Reality) tarkoitetaan teknologiaa, jossa digitaalista sisältöä tuodaan näkyviin osaksi todellista maailmaa, esimerkiksi mobiililaitteen avulla. AR-sisältökokonaisuudet tuottaa Arilyn. Voit ladata Arilyn-sovelluksen App Storesta ja Play-kaupasta.