Mobiilimaksamiseen tarvitset jonkin Danske Bankin maksu- tai luottokortin sekä omaan älylaitteeseesi sopivan mobiilimaksamisen sovelluksen. Danske Bankin asiakkaiden käytössä ovat Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay, Fit Bit Pay ja MobilePay. Näitä sovelluksia voi käyttää laajasti niin normaalisti kaupassa asioidessa, verkkokaupoissa kuin siirrettäessä rahaa kuluttajalta toiselle.

Miten mobiilimaksaminen sitten toimii? Sovellusta käytettäessä hyväksyt maksun viemällä oman älylaitteesi – puhelimen tai kellon – maksupäätteen lähelle, ja vahvistamalla maksun oman laitteesi sormenjälki- tai kasvotunnisteella tai koodilla. Sovelluksissa maksamiseen ei ole asetettu ylärajaa. Voit siis tehdä turvallisesti isompiakin ostoksia, toisin kuin esimerkiksi lähimaksullisella kortilla, jonka lähimaksun yläraja on 50 euroa.

Tutustu mobiilimaksamisen eri sovelluksiin ja ota käyttöön sinulle sopivin

Apple Pay 
• Google Pay
Garmin Pay
FitBit Pay 
Mobile Pay