Uudistus tuo Mobiilipankin etusivulle kaivattua selkeyttä, kun nykyinen scrollattava laatikkopohjainen näkymä vaihtuu navigaatiopohjaiseen näkymään. Jatkossa tili-, sijoitus-, laina- ja korttinäkymiin pääsee helposti etusivun ylänavigaatiosta.

Asiakkaamme ovat toivoneet Mobiilipankilta toimintojen helpompaa löydettävyyttä, selkeämpää rakennetta ja muun muassa lainoille on toivottu kokonaan omaa osiotaan. Nämä kaikki on huomioitu uudessa versiossa, ja testiryhmään kuuluneet asiakkaat ovat antaneet kiitosta uuden näkymän selkeydestä.

Yksi paljon toivottu uudistus on myös Mobiilipankin parempi tablet-skaalautuvuus, joka niin ikään uudistuu käytettävämmäksi tämän versiopäivityksen yhteydessä.
Uusi versio Mobiilipankista päivittyy laitteeseesi automaattisesti, ellet ole toisin säätänyt laitteesi asetuksia. Tarvittaessa tarkista uuden version päivitys omassa sovelluskaupassasi toukokuun jälkipuoliskolla.

Tiesithän, että Mobiilipankin avulla huolehdit laajasti omasta taloudestasi. Voit muun muassa:

• Tarkastella tilejäsi Danske Bankissa ja muissa pankeissasi
• Tarkastella lainojasi
• Maksaa laskuja ja siirtää rahaa
• Hallinnoida omia ja lapsesi kortteja
• Laittaa viestin Danske Bankin asiantuntijoille
• Tarkastella sijoitussalkkuasi ja tehdä uusia sijoituksia

Jos et ole vielä ladannut Mobiilipankkia, löydät sen omasta sovelluskaupastasi.