Töiden tekeminen opintojen ohessa on osoittautunut Ville Mirschille opettavaiseksi ja mielenkiintoiseksi matkaksi. Danske Bankin Virtual Reach and Sales -yksikössä työskentelyn lisäksi hän opiskelee Vaasan yliopistossa kauppatieteitä. Työelämän ja opiskelun yhteensovittaminen on sujunut Villen mukaan hyvin, ja lisätulot ovat myös helpottaneet elämää.

– Teen parhaillaan gradua ja syksyllä on muutamia kursseja, joten on todella hyvä juttu, että työ antaa joustoa. Näin opintontojen loppuvaiheessa myös helpottaa, ettei tarvitse elää vain opintotuen tai opintolainan varassa.

Työtehtävät ovat olleet Villen mukaan mielenkiintoisia ja monipuolisia, ja hän kokee oppineensa paljon käytännön taitoja teorian tueksi. Osana Villen työtä on uusien asiakkaiden kohtaaminen ja hyvän ensikontaktin luominen. Erityisen kiinnostavana hän mainitsee kansainvälisen The Hub -yhteisön, startup-yrityksille suunnatun digitaalisen palvelun.

– Hubissa liikkuvat esimerkiksi työmarkkinat, yritysten rahoitus ja uudet internet-pohjaiset rahoitusmuodot. Juuri tällaisissa pankin kannattaa olla tulevaisuudessa mukana.

Ville uskoo Danske Bankissa työskentelyn avaavan mahdollisuuksia etenkin maisteriksi valmistumisen jälkeen. Tulevaan työelämään liittyy myös vastaus, kun kysytään hänen unelmaansa.

– Unelmani on mahdollistaa ihmisille joku päivä sellainen järjestelmä tai palvelu, jonka avulla työnhakijat pääsisivät helpommin työelämään. Jotain sellaista, mihin nämä nykyiset järjestelmät ja sosiaalisen median kanavat eivät ole pystyneet.