Google Pay -sovellus on nyt Danske Bankin asiakkaiden käytettävissä

Google Pay on sovellus, jolla voi tehdä nopeita ja helppoja lähimaksuja Danske Bankin Mastercard Debit- tai Credit -kortilla, mukaan lukien yrityskortit.

Danske Bankin asiakkailla on torstaista 29.11. lähtien mahdollisuus maksaa Google Payllä kaupassa, verkossa ja eri sovelluksissa.
Google Pay tarjoaa mahdollisuuden lähimaksuun puhelimella ja tabletilla, mutta myös laajaan valikoimaan älykelloja, jotka toimivat Android-käyttöjärjestelmässä. Google Payn lisääminen onnistuu Android-laitteille, joissa 5.0 tai uudempi käyttöjärjestelmä ja ostoksensa voi maksaa kaikkialla, missä MasterCardia voi käyttää lähimaksulla.
– Google Pay on hyvä lisä jo olemassa oleviin älymaksamisen vaihtoehtoihimme, joita ovat Garmin Pay sekä Fitbit Pay. Uudet maksamisen vaihtoehdot antavat elämään vapautta. Jokainen voi valita itsellensä sopivimman maksamisen ratkaisun, missä ikinä liikkuukin, kehitysjohtaja Rami Tättilä toteaa.
Google Pay -sovelluksen käyttö on kortinhaltijalle maksutonta. Kaupoilla ei ole lupaa periä lisämaksua Danske Bankin Mastercardilla Google Payn kautta suoritetuista maksuista.

Lisätietoa Google Paysta 

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.