Taloudellinen mielenrauha -podcast

Taloudellinen mielenrauha -podcast tulee taas! Nauhoitukset starttaavat pian, ja nyt myös Sinulla on mahdollisuus olla osa suosittua podisarjaamme.  

Lähetä podcastin aihepiireihin liittyvä kysymyksesi ääniviestillä Whatsapp-sovelluksella numeroon 040 7171 767. Kerro viestissä ensin nimesi ja sitten selkeällä äänellä kysymyksesi. Viestien joukosta valitaan muutamia, jotka liitetään mukaan tulevan kauden jaksoihin, joissa käsitellään muun muassa inflaatiota, sijoittamisen psykologiaa, sijoittamisen eri tyylejä ja eri vaihtoehtoja sijoittaa, asumiseen ja asuntolainaan liittyviä riskejä sekä asuntosijoittamista.

HUOM! Kaikkien ääniviestin jättäneiden kesken arvotaan kaksi Marimekon lahjakorttia.

Whatsapp-viestejä hallinnoin Suomen Podcastmedia. Whatsapp on tarkoitettu ainoastaan podcastin ääniviestien vastaanottamista varten. https://www.podcastmedia.fi/tietosuojalauseke/