Konttorit

Suljettu helatorstaina.

Henkilöasiakkaiden asiakaspalvelu, Lainapalvelu & Sijoituspalvelu

Suljettu helatorstaina.

Yritysasiakkaiden asiakaspalvelu

Suljettu helatorstaina.

Rahastotoimeksiannot helatorstain 13.5.2020 aikana

Danske Investin Suomeen rekisteröityjen sijoitusrahastojen lunastus- ja merkintätoimeksiannot, jotka on annettu Danske Bankin verkkopankissa tai konttorissa rahastojen sääntöjen mukaan keskiviikkona 12.5.2021 klo 13:00 jälkeen ja perjantaina 14.5.2021 ennen kello 13:00 toteutetaan arvopäivälle 14.5.2021 edellyttäen, että kyseiseen rahastoon on rahaston sääntöjen mukaisesti mahdollista tehdä toimeksiantoja kyseisenä päivänä.

Lunastustoimeksiantojen toteuttamisessa edellytetään lisäksi, että rahastolla on lunastuksiin vaadittava määrä käteisvaroja. Mikäli rahastolla ei ole lunastukseen vaadittavia käteisvaroja, toteutetaan lunastus rahaston sääntöjen mukaisesti sille päivälle laskettuun rahasto-osuuden arvoon, jona rahat sijoituskohteiden myynnistä on saatu.

Korttisulku

+358 200 2585 – avoinna ympäri vuorokauden kaikkina vuoden päivinä.